Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Yuri

sessió de rock amb veu i guitarra

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

Presentació

Yuri....

Nom artístic i de vida d'un ésser que va oblidar que deixà la llar per a viure una experiència curiosa de constrenyiment i densitat en un racó de l'univers estrany i únic.

Em vols fer de mecenes?


Al llarg de la vida m'han dit de moltes maneres. Recordo en l'adolescència que els amics em deien boig, potser perquè em trobaven diferent. I encara que no m'agradava, ja que em sentia estrany, afirmaven que ho deien en “el bon sentit”. També rebia incomprensió i escarni quan expressava opinions personals sobre la natura o sobre la vida humana. Simplement no deia el que era “normal”.


Amb el temps també he trobat persones que m'han dit altres coses, com per exemple que desprenia una llum especial, que tinc un somriure agradable, o que la meva veu els relaxava. Sovint m'han costat d'acceptar aquests elogis, però amb una mica de maduresa m'he obert a la possibilitat que realment jo tingui algun d'aquests dons i que puguin ser d'ajut a les persones del meu voltant.


Per tant, si per alguna raó veus un d'aquests dons o algun altre que jo no veig, el teu suport econòmic em donarà temps, espai i calma per a poder-los explorar i aprofundir-hi, per tal d'oferir-los al món de maneres cada cop més harmòniques i boniques amb què poder contribuir a l'anhel utòpic i universal de viure en pau en aquest planeta.

Galeria

Publicacions

Yuri
Encara no ha publicat res