Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Yuri

sessió de rock amb veu i guitarra

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total
Em vols fer de mecenes?


Al llarg de la vida m'han dit de moltes maneres. Recordo en l'adolescència que els amics em deien boig, potser perquè em trobaven diferent. I encara que no m'agradava, ja que em sentia estrany, afirmaven que ho deien en “el bon sentit”. També rebia incomprensió i escarni quan expressava opinions personals sobre la natura o sobre la vida humana. Simplement no deia el que era “normal”.


Amb el temps també he trobat persones que m'han dit altres coses, com per exemple que desprenia una llum especial, que tinc un somriure agradable, o que la meva veu els relaxava. Sovint m'han costat d'acceptar aquests elogis, però amb una mica de maduresa m'he obert a la possibilitat que realment jo tingui algun d'aquests dons i que puguin ser d'ajut a les persones del meu voltant.


Per tant, si per alguna raó veus un d'aquests dons o algun altre que jo no veig, el teu suport econòmic em donarà temps, espai i calma per a poder-los explorar i aprofundir-hi, per tal d'oferir-los al món de maneres cada cop més harmòniques i boniques amb què poder contribuir a l'anhel utòpic i universal de viure en pau en aquest planeta.


Esperits del Bosc
Visc a un lloc molt bonic, on els moixons canten i els arbres ballen amb la música del vent. Cada mes us acompanyaré a un lloc del bosc amb una cançó que els àngels m'han cantat a cau d'orella. Podreu veure un enregistrament d'imatge i so amb una cançó i un indret bonic.


5,00 € mensuals
Germans de Sang
La necessitat que tinc d'espai i silenci m'ha portat per un camí propi, i encara que no sóc un músic virtuós ni ho seré mai, amb molt d'esforç i dedicació he trobat una manera particular de bastir la música de les cançons que he rebut. Cada mes us obriré les portes del meu obrador musical per a mostrar-vos una de les peces artesanals i rústiques plenes d'enginy. Diria que no hi trobareu cap obra mestra, però potser sí una espurna d'ànima .... 
En aquest nivell de subscripció també podreu gaudir de les passejades del nivell anterior.


10,00 € mensuals
Àngels del Cel
Sols he trobat felicitat en aquest món quan he fet cas del meu anhel de transcendència. Un viatge cap endins.... L'any té 8 moments vitals per a celebrar el món interior: els solsticis, els equinoccis i els punts d'entremig. Els Druides Ibers feien servir aquests trencalls del temps per als rituals de purificació. 8 vegades l'any una meditació guiada ens acompanyarà a aquell indret on tot és possible i que no hi ha paraules per descriure. 
A més, podreu sentir totes les cançons dels nivells anteriors. 
20,00 € mensuals